De mobiele circulaire groene room divider komt eraan!

Wilde Wand gaat meedoen aan de volgende editie van het Climate-KIC Greenhouse programma. Dit programma ondersteunt nieuwe start-ups met een product of dienst dat bijdraagt aan het oplossen van een klimaatprobleem. Omdat de planten in de Wilde Wand zeer effectief de lucht filteren en luchtkwaliteit verbeteren, kunnen organisaties de Wilde Wand gaan inzetten als ‘natuurlijke luchtbehandeling’. Daarmee besparen zij ook energiekosten, terwijl de gezondheid van de medewerkers die in de ruimte zitten verbetert.

De komende maanden gaan wij onder leiding van experts, coaches en ervaren ondernemers de volgende stappen zetten met de Wilde Wand. Één van de belangrijkste stappen is de sprong van prototype naar definitief product.

Op korte termijn zullen we het nieuwe ontwerp van de Wilde Wand onthullen. Zonder de verzamelde feedback tijdens de pilotprogramma’s bij onze klanten Knab Bank, Gemeente Leiden en aanmelder.nl hadden we dit niet kunnen doen. We staan te popelen om alles aan jullie te laten zien en samen met onze partners de groene gezonde kantoortuin een realiteit te maken!